Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε σε βίντεο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό σε κάθε ένα Διαμέρισμα του Πειραιά

Μπορεί η κυκλοφορία στους δρόμους να είναι περιορισμένη λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο το κέντρο και οι γειτονιές του Πειραιά έχουν έντονο γιορταστικό χρώμα λόγω του στολισμού, που έγινε από τη δημοτική αρχή.
Έτσι, Χριστουγεννιάτικα δένδρα, λαμπιόνια, παραδοσιακά καραβάκια, στολίδια και 3d κατασκευές κοσμούν ήδη γειτονιές όπως τα Καμίνια, την Παλαιά Κοκκινιά, την Αγία Σοφία, τα Μανιάτικα κ.α..
"Στόχος μας ήταν εν μέσω πανδημίας και όλων όσων βιώνουμε ως χώρα, ως πόλη, ως παγκόσμια κοινότητα, να «ανεβάσουμε» την ψυχολογία του κόσμου και να δώσουμε μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα  καλύτερο αύριο", υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, που επισκέφθηκε τα Καμίνια και την Παλαιά Κοκκινιά. Και πρόσθεσε:
"Στο πλαίσιο αυτό, έγινε μια σημαντική προσπάθεια σε επίπεδο στολισμού και επειδή ο Πειραιάς δεν είναι μόνο το κέντρο, στολίσαμε στα Καμίνια, στην Παλαιά Κοκκινιά, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, στο Νέο Φάληρο, ώστε να δημιουργηθεί γιορτινό κλίμα σε κάθε γειτονιά".
Αυτό το... περίπατο στις γειτονιές μπορούμε και εμείς να απολαύσουμε μέσα από τα βίντεο, που διέθεσε ο Δήμος Πειραιά:
Α' Δημοτική Κοινότητα:

Β' Δημοτική Κοινότητα:

Γ' Δημοτική Κοινότητα

Δ΄Δημοτική Κοινότητα

Ε' Δημοτική Κοινότητα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις