Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ο «Ζιγκολό» και το σπίτι με τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν στην Αίγινα

 «Έφοδο» στελεχών του Λιμενικού σε σπίτι στην Αίγινα έφερε στο «φως» ένα «μίνι μάρκετ», με μικροποσότητες χασίς.
Οι λιμενικοί, μέλη της της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή ανδρών του Λιμεναρχείου Αίγινας μπήκαν, το μεσημέρι της Τρίτης 3/11, στο σπίτι ενός 57χρονου και ανακάλυψαν διάφορες μικροποσότητες χασίς σε διάφορες συσκευασίες, σε ένα γυάλινο δοχείο και σε μεταλλικά κουτιά.
Το έργο των λιμενικών συνέδραμε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ο «Ζιγκολό», που ανακάλυψε, με την όσφρησή του, τις διάφορες μικροποσότητες.
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες, που συνολικά περιείχαν 557,7 γραμμάτια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (χασίς).
Ακόμα, βρέθηκαν:
•    Μία σύριγγα περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή ελαίου βάρους 1,5 ml.
•     Μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) συνολικού μικτού βάρους 1 γρ.,
•    Ένα δισκίο φθοριονιτραζεπάμης 1 mg,
•    Κλαριά κάνναβης, τοποθετημένα σε σάκο, από τα οποία αφαιρέθηκαν οι ανθοί κάνναβης και τοποθετήθηκαν σε πλαστική συσκευασία όπου κατά την ζύγισή τους βρέθηκε μικτό βάρος 19,7 γρ.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανευρεθέντα, τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους ενώ ο 57χρονος συνελήφθη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις