Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Πειραιάς: Πως θ' απομακρύνεται τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τη γειτονιά σας

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους Πειραιά θα συνεχιστεί, μετά από μια πρόσκαιρη διακοπή, καθώς ο Δήμος συνήψε νέα σύμβαση.
Στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η απελευθέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων θέσεων στάθμευσης για τους πολίτες.
Για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, που γίνονται συχνά εστίες ρύπανσης, πρέπει οι πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, στον αριθμό 15110 ή μέσω της  εφαρμογής του Δήμου «Pireapp», προκειμένου να ενημερώνουν για εγκαταλελειμμένα οχήματα στην περιοχή τους.
Ακολουθεί αυτοψία και καταγραφή από τους αρμόδιους ελεγκτές, και αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης προχωράει στην απομάκρυνση των συγκεκριμένων οχημάτων.
Κατά το δήμαρχο Γιάννη Μώραλη η υπηρεσία Καθαριότητας ελέγχει καθημερινά την πόλη για εγκαταλελειμμένα οχήματα και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες σύνθετες και ορισμένες φορές χρονοβόρες διαδικασίες, προχωράει στην απομάκρυνσή τους.
Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης σημείωσε: «Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε γενικότερα, αλλά και εν μέσω πανδημίας και στον βαθμό του εφικτού, την προστασία της δημόσιας υγείας και να εξασφαλίσουμε πολύτιμες θέσεις στάθμευσης για τους πολίτες τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις