Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Κυριακάτικη "βόλτα" σε πλατείες του Πειραιά με ένα βίντεο του Δήμου. Δείτε εδώ το βίντεο

Σεργιάνι…. σε πλατείες του Πειραιά μας κάνει ένα καλαίσθητο βίντεο του Δήμου Πειραιά, που μπορείτε να απολαύσετε πιο κάτω.
Οι πλατείες, οι κήποι και άλλα σημεία της πόλης, που παρουσιάζονται είναι αυτά, όπου υλοποιείται ή ολοκληρώθηκε πρόγραμμα αναπλάσεων πρασίνου και φυτεύσεις εποχιακών φυτών και λουλουδιών.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί εργασίες ανάπλασης στις πλατείες Φρεαττύδος, Πηγάδας, Ν. Λεγάκη,  Τερψιθέας, στη νησίδα επί της Βασιλέως Γεωργίου, καθώς και στην παραλία Βοτσαλάκια (από εκεί είναι η διπλανή φωτό) όπου ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέμβαση για τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου.
Εκτός από τη φύτευση εποχιακών φυτών και λουλουδιών οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου εγκατέστησαν καλαίσθητες περιφράξεις στους κήπους, τοποθέτησαν νέα παγκάκια και αυτόματο σύστημα ποτίσματος και προχώρησαν στη συντήρηση του πρασίνου, ομορφαίνοντας γωνιές της πόλης μας.
Δείτε το βίντεο, που διατίθεται από το Δήμο Πειραιά και έχει "ανέβει" στο youtube από το "Κανάλι 1"


Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος Πειραιά προχωρά σε εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης, αναμόρφωσης και εξωραϊσμού πλατειών και χώρων πρασίνου στις γειτονιές του Πειραιά. Στόχος αυτών των παρεμβάσεων είναι οι πλατείες και οι κοινόχρηστοι χώροι να γίνουν περισσότερο ελκυστικοί, προσβάσιμοι, λειτουργικοί, αισθητικά καλύτεροι και ομορφότεροι, ώστε να κάνουν την παραμονή των δημοτών σε αυτούς πιο ευχάριστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις