Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Καταγγελία- έκπληξη: Άγνωστο ακόμα πότε θα φτάσει το τράμ στον Πειραιά!

Σοβαρότατες καταγγελίες για τις καθυστερήσεις, που υπάρχουν στην έναρξη δρομολογίων του τραμ στον Πειραιά κάνει ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Δημήτρης Κατσικάρης, με ανάρτησή του στη προσωπική σελίδα του στο facebook με τίτλο "Το τραμ του Πειραιά καρκινοβατεί".
Είναι γνωστές οι διαμαρτυρίες, που είχαν γίνει για τη χάραξη του τραμ αλλά κυρίως για τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των εργασιών, με τεράστια ζημιά στο πειραϊκό εμπόριο. Ωστόσο, παρότι οι εργασίες στην πόλη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί το τραμ δεν ξεκινάει δρομολόγια.
Ο κ. Κατσικάρης, παλαιός δημοσιογράφος, με την ανάρτησή του αποκαλύπτει:

"Ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, οφείλω να ενημερώσω ότι έχουν σταματήσει τα έργα για τη μετατόπιση των γραμμών στην Παραλία!"
Ο ίδιος αποδίδει ευθύνες στην ανάδοχο εταιρεία, σημειώνοντας ότι "το έργο είναι εκτός κάθε προθεσμίας και διαρκώς παίρνει παρατάσεις μπας και ολοκληρωθεί, αλλά, φευ εις μάτην!"
"Έχω κατ' επανάληψη θέσει το πρόβλημα στην Περιφερειακή Αρχή χωρίς να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος, δυστυχώς.
Άρα ότι λένε για την έλευση του Τραμ στο λιμάνι, εγώ... τα ακούω βερεσέ και μην πιστεύετε τίποτα -όλα τα χρονοδιαγράμματα έχουν εκτροχιαστεί και η κοροϊδία... πάει σύννεφο!
Η ενημέρωση θα είναι συνεχής...", υπογραμμίζει ο Δημήτρης Κατσικάρης.

@(Σχόλιο): Άραγε θα αναζητηθούν ποτέ ευθύνες για τη ταλαιπωρία, που προκλήθηκε επί μήνες (για να μην πούμε επί χρόνια) στους πειραιώτες από τα έργα για την κατασκευή του δικτύου ενός μέσου, αμφιβόλου χρησιμότητας, αφού η γραμμή τραμ Πειραιάς- Φάληρο καλύπτεται από τον "ηλεκτρικό" και από το μετρό, που είχε αποφασιστεί να γίνει. Δεν θα ήταν προτιμότερα τα χρήματα αυτά να είχαν διατεθεί για την υπογειοποίηση της γραμμής του "ηλεκτρικού" στην είσοδο της πόλης; Απορίες, που έχουμε μετά την επάνοδό μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις