Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Το νέο ΔΣ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά- Εκτός οι παρατάξεις της Αριστεράς- Το "αντίο" του Σ. Μπρατσόλη

Με συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων του Γ. Μώραλη και του Ν. Βλαχάκου συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) αποκλείοντας τους συμβούλους των παρατάξεων "Πειραιάς για όλους" και "Λαϊκή Συσπείρωση".
Νέος πρόεδρος στο δημοτικό ραδιόφωνο τοποθετήθηκε
ο κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος και αντιπρόεδρος ο κ. Απόστολος Σειρηνίδης.
Ο επικεφαλής της παράταξης "Πειραιάς για Όλους" Νίκος Μπελαβίλας με ανάρτησή του στη προσωπική σελίδα του στο facebook σχολίασε τον αποκλεισμό της παράταξής του από το ΔΣ γράφοντας τα εξής:
"Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ο επικεφαλής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Βλαχάκος, σε μία πρωτοφανή κίνηση και σε συνεννόηση με τον Γιάννη Μώραλη, διεκδίκησε για την παράταξή του όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, αποκλείοντας για πρώτη φορά την Αριστερά και τον "Πειραιάς για Όλους" από τη διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και το "Κανάλι 1". Δεν τους φτάνει ο έλεγχος του συνόλου σχεδόν των εθνικών ΜΜΕ, θέλουν και το μικρό ραδιόφωνο του Πειραιά μονόφωνο! Όταν λέγαμε είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Πειραιά απέναντι στους συγχωνευμένους συνδυασμούς Μώραλη-Βλαχάκου δυστυχώς αυτό εννοούσαμε.
Όμως το παιχνίδι του ενός και μοναδικού, απολύτως ελεγχόμενου, μαζικού μέσου επικοινωνίας το ξέρουμε από την εποχή της ΥΕΝΕΔ. Και η Αριστερά ξέρει να το παίζει καλά αυτό το παιχνίδι."

Ο Στέλιος Μπρατσόλης


Αξιοσημείωτη είναι επίσης η αποχώρηση από το ΔΣ της ΔΗΡΑΠ του κ. Στέλιου Μπρατσόλη, ενός επαγγελματία του χώρου των ΜΜΕ, που την προηγούμενη πενταετία κατείχε την θέση του αντιπροέδρου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου ο κ. Μπρατσόλης θα μετείχε ως αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ, ωστόσο, όπως έκανε γνωστό, ο ίδιος, αρνήθηκε αυτή την θέση και ενημέρωσε σχετικά τον δήμαρχο.
Ο Στέλιος Μπρατσόλης σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους τον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ Τάκη Αβραμίδη και του ευχήθηκε για τα νέα καθήκοντά του, ενώ ευχαρίστησε και τον δήμαρχο και συνεχάρη το νέο πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ.



@ Ο αποκλεισμός της τρίτης παράταξης του Δήμου από το ΔΣ του Δημοτικού Ραδιοφώνου αποτελεί, από κάθε άποψη, μεγάλο λάθος, που "χρεώνεται" στον δήμαρχο. Το ίδιο λανθασμένη ήταν και η απομάκρυνση ενός γνώστη του χώρου του ΜΜΕ, όπως είναι ο κ. Μπρατσόλης. Ας ελπίσουμε ότι η νέα διοίκηση δεν θα πορευτεί σε λάθος δρόμο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις