Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιοί είναι οι νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά. Ποιές ισορροπίες κρατήθηκαν με το διορισμό τους.

Με μια απόφαση... ισορροπιών ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης όρισε τους νέους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης, που συνολικά ανέρχονται σε 9!
Από τους 9 Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους οι 7 προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας και οι δύο από τη παράταξη του κ. Βλαχάκου, που πλέον συμπορεύεται με αυτή του κ. Μώραλη.
 Αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι
οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Βλαχάκου έχουν περιορισμένες αρμοδιότητες, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Βλαχάκος, που ως αντιδήμαρχος περιορίζεται στην αρμοδιότητα ελέγχου της Δημοτικής Αστυνομίας, χωρίς όμως την κρίσιμη αρμοδιότητα της αδειοδότησης των καταστημάτων.
Οι δύο Εντεταλμένοι της παράταξης του Νίκου Βλαχάκου είναι ο κ. Δημήτρης Αράπης, με αρμοδιότητα τη... Δόμηση και το Γενικό Σχέδιο Πόλης και ο κ. Αλέξανδρος Καμαράτος, με αρμοδιότητα το Ληξιαρχείο και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών....

Από τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας στη θέση του παραμένει ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης, όπως και η κ. Ειρήνη Νταϊφά.
Αναλυτικά οι 9 νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά είναι οι εξής:
  1. Αγραπίδης Χρήστος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
  2. Αράπης Δημήτριος,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δόμησης & ΓΣΠ, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δόμησης & ΓΣΠ.
  3. Αργουδέλης Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Οδοποιίας-Αποχέτευσης.
  4. Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών,  με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης  και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
  5. Καμαράτος Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.
  6. Καρακατσάνη Αντωνία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
  7. Μανωλάκος Λεωνίδας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού.
  8. Μαρκαριάν Χαρουτιούν,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου.
  9. Νταϊφά Ειρήνη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις