Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αυξήθηκαν κατά 124% οι αλλοδαποί που περνάνε παράνομα στα νησιά μας!

Θεαματική αύξηση κατά 124% καταγράφεται στις παράνομες εισόδους αλλοδαπών στα νησιά του Αιγαίου!
Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος για τον περασμένο Ιούλιο, που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε και συνέλαβε 5.608 αλλοδαπούς,
που επιχειρούσαν να εισέλθουν ή είχαν εισέλθει σε κάποιο από τα νησιά μας, που είναι υπερδιπλάσιοι από τους συλληφθέντες τον αντίστοιχο περυσινό Ιούλιο, οπότε είχαν συλληφθεί 2.501 αλλοδαποί.
Η θεαματική αύξηση στη προσέλευση αλλοδαπών δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις ελληνικές αρχές, οι οποίες πάντως μέχρι τώρα κρατάνε "χαμηλούς τόνους" για το θέμα, γνωρίζοντας ότι η ανάδειξή του θα προκαλέσει πολλά προβλήματα.
Ωστόσο, στα Κέντρα Υποδοχής των νησιών η κατάσταση γίνεται καθημερινά και πιο άσχημη, με αποτέλεσμα μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου να υπάρχει ανησυχία για νέες "εκρήξεις" των κατοίκων.
Σε ότι αφορά την αιτία της εμφάνισης αυτού του μεγάλου "κύματος", που συνεχίζεται και τον Αύγουστο, θα πρέπει να αναζητηθεί, πιθανόν, στην πίεση που ασκεί η Τουρκία για να αποκτήσει δικαιώματα στο Αιγαίο.
Όσο για τη κυβέρνηση της ΝΔ είναι προφανές ότι θα βρεθεί, πολύ σύντομα, αντιμέτωπη με τις υποσχέσεις της για την ανάσχεση των προσφυγικών ροών....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις