Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Γιάννης Ραγκούσης: Οι κάτοικοι της Β΄ Πειραιά βίωσαν τις διαφορές κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κάτοικος της Β’ Πειραιά είδε διακριτές διαφορές ανάμεσα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά και ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης με τις πολιτικές της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα», έχει δηλώσει, σε συνεντεύξεις του, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.
Ο ίδιος, μάλιστα, προχωρώντας περισσότερο ανέφερε ως κορυφαίο παράδειγμα
την περίπτωση του χώρου των Λιπασμάτων. Σε αυτό το χώρο με νομοθετική ρύθμιση η κυβέρνηση Σαμαρά επέτρεπε τις βιομηχανικές χρήσεις, ήρθε όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε αυτή τη δυνατότητα και παρά τις αντιρρήσεις της Νέας Δημοκρατίας εξαίρεσε τον χώρο από τη Σύμβαση Παραχώρησης του ΟΛΠ και τον παραχώρησε στον Δήμο, όπως έκανε και σε άλλες λιμενικές εκτάσεις άλλων παραλιμάνιων Δήμων.
Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ακόμα ότι αυτά τα χρόνια οι άνεργοι και οι οικογένειές τους απέκτησαν ξανά πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία, οργανώθηκαν γεύματα σε όλα τα δημοτικά σχολεία και με την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων άρχισαν οι εργαζόμενοι να χτίζουν ξανά τα δικαιώματά τους.
«Προφανώς, πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα, που πλέον με το τέλος των μνημονίων, έχουν σχεδιαστεί και θα προχωρήσουν γρηγορότερα ώστε η Β’ Πειραιά και όχι μόνο να γυρίσει σελίδα. Να προχωρήσει μια βιώσιμη ανάπτυξη, με αναβάθμιση του περιβάλλοντος, που θα δημιουργήσει σταθερές θέσεις εργασίας», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις