Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ποια είναι τα τρία θέματα που συζήτησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά με τον Αντιπεριφερειάρχη

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Ν. Μανεσιώτης με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη, στην οποία παρευρέθηκαν η Β’ Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θ. Καπράλος.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, για ζητήματα που αφορούν
στη βιωσιμότητα και στην εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.
Ειδικότερα, τέθηκαν προς συζήτηση τα εξής:
1) η εξέλιξη του έργου δημιουργίας της Ιπποδάμειας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων στο παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑ.ΣΥ.,
2) η καθυστέρηση των έργων έλευσης του τραμ και του μετρό στον Πειραιά και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται, το θέμα επένδυσης της Cosco στο Λιμάνι όπου τονίστηκε η προσδοκία να αποκτήσει η πόλη τα αναμενόμενα οφέλη αυτής της επένδυσης, 
3) η υλοποίηση των επικείμενων έργων της Ο.Χ.Ε. στον Πειραιά, που αναμένεται να οδηγήσουν στην αλλαγή φυσιογνωμίας της πόλης και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και άλλα θέματα της πόλης που είναι συνυφασμένα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα.
Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την σημασία συνέχισης της στενής εποικοδομητικής συνεργασίας και επικοινωνίας, της Αντιπεριφέρειας Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με σκοπό την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις