Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη στο Γιώργο Γαβρίλη. Τι είπε ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στο αμφιθέατρο του Ράλλειου Γυμνάσιου και Λύκειου Πειραιά η εκδήλωση για τον απολογισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη.
Εμφανώς συγκινημένος ο Αντιπεριφερειάρχης ξεκίνησε την εκδήλωση παρουσιάζοντας ένα σύντομο βίντεο για το έργο της Περιφέρειας Αττικής στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και προσφώνησε τους παρεβρισκόμενους ανάμεσα στους οποίους ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη, Εύη Καρακώστα και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, οι δήμαρχοι Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, καθηγητής του ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας, ο πρώην υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης κ.α.
Κάποια στιγμή ο Γιώργος Γαβρίλης ανακοίνωσε ότι έλαβε μήνυμα από το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη,
προσθέτοντας ότι του εξέφρασε την λύπη του που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, σημειώνοντας όμως την εκτίμησή του για την προσφορά του.
Ήταν μια πραγματικά πολύ ευγενική χειρονομία από το κ. Μώραλη, που προκάλεσε θετικά σχόλια ενώ και ο Γιώργος Γαβρίλης μετά την ανακοίνωση του μηνύματος έσπευσε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πειραιά, εκφράζοντάς του τις ευχές του.
Ακολούθως πήρε το λόγο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, που έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Πέτρο Κόκκαλη για τη συνεργασία που είχαν στο διάστημα της θητείας του ως δημοτικού συμβούλου Πειραιά, η οποία σφραγίστηκε με τη χρηματοδότηση από τη Περιφέρεια του σχεδίου του για τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας για την Γαλάζια Ανάπτυξη.
Μετά το χαιρετισμό της η κ. Δούρου αποχώρησε, αφού όπως είχε πει έπρεπε να πάει στην πόλη της, το Αιγάλεω, όπου είχε ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Γαβρίλης προχώρησε στην παρουσίαση του απολογισμού του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διαδημοτική συνεργασία, που αναπτύχθηκε και είχε αποτέλεσμα την επιτυχημένη διαχείριση κρίσιμων θεμάτων, όπως το προσφυγικό, στα έργα, στις παρεμβάσεις στην Υγεία, που έγιναν για πρώτη φορά από την Αυτοδιοίκηση, στον πολιτισμό, στην κοινωνική αλληλεγγύη και στο παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις