Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

10 ημέρες πριν από τις εκλογές απέκτησε νέα λεωφορεία η δημοτική συγκοινωνία του Πειραιά!

Τι σύμπτωση! Μόλις 10 ημέρες πριν από τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση δόθηκαν στην κυκλοφορία πέντε νέα κόκκινα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Πειραιά.
Σύμφωνα με τη… διόλου προεκλογική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά τα νέα λεωφορεία, από τα οποία τα τέσσερα είναι μεσαίου μεγέθους και το ένα μικρότερο, διαθέτουν σύγχρονες παροχές, όπως είναι:
Δωρεάν wi fi και δυνατότητα φόρτισης κινητών  τηλεφώνων, έχουν μέγιστη χωρητικότητα  60 ατόμων, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να εξυπηρετήσουν παιδιά και άτομα με αναπηρία, καθώς διαθέτουν ειδική ράμπα για καροτσάκια.
Το επόμενο διάστημα ο στόλος της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα ενισχυθεί, με την προμήθεια 4 επιπλέον ηλεκτρικών λεωφορείων με πόρους μέσω της  Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε).
Σημειώνεται ότι η Δημοτική Συγκοινωνία είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

@ Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων «καθώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνταν για να προμηθευθούμε τα λεωφορεία διήρκεσαν 18 μήνες, τα καταφέραμε». Δεν διευκρίνισε εάν εννοούσε ότι τα καταφέραμε να ξεκινήσουν δρομολόγια 10 ημέρες πριν από τις εκλογές….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις