Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Είπαμε να αναβιώσει η Τρούμπα, αλλά όχι και έτσι.... Νεκρός 21χρονος σε νέα συμπλοκή έξω από μπαρ της περιοχής

Ένας νέος, μόλις 21 χρονών, έχασε, την Πρωτοχρονιά, τη ζωή του σε μπαρ της Τρούμπας, μετά από καβγά με έναν ένοπλο για τα μάτια μιας γυναίκας. Το τραγικό γεγονός έρχεται αν προστεθεί σε μια σειρά άλλων αιματηρών επεισοδίων, που σημειώθηκαν, τους τελευταίους μήνες, στους δρόμους της Τρούμπας, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στους περίοικους και στις αρχές.
Η αναβίωση της Τρούμπας, με ποιοτικά καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης αποτέλεσε ένα «στοίχημα» για την πόλη, καθώς έδωσε ζωή σε μια «νεκρή» περιοχή της πόλης, που για μεγάλο διάστημα είχε γίνει κέντρο παραβατικότητας. Ωστόσο, φαίνεται ότι μαζί με τα ποιοτικά καταστήματα έφτασαν στην περιοχή και ομάδες «παλληκαράδων», έτοιμων να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.
Ένα τέτοιο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα και κατέληξε στο τραυματισμό δύο ατόμων ενώ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε νέο επεισόδιο έπεσε νεκρός ένας 21χρονος.
Από τα πρώτα στοιχεία, που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία το θύμα είναι 'Έλληνας και αφορμή του εγκλήματος ήταν ότι είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη, που έχει υποστεί σοκ και δεν μπορούσε, για αρκετές ώρες, να δώσει κατάθεση.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όταν ο 21χρονος ενεπλάκη σε καυγά με έναν άλλον άνδρα, μέσα στο νυχτερινό κέντρο.
Ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, φέρεται ότι είπε στον 20χρονο: «έλα έξω να τα πούμε».
Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης έβγαλε ένα όπλο, τον πυροβόλησε εξ' επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, ενώ έξω από το μαγαζί που διαδραματίστηκε ο καυγάς υπάρχει μία μεγάλη κηλίδα αίματος.
Ο άτυχος 20χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 4:00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.
Στο σημείο απ'  όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι. Οι διωκτικές αρχές συλλέγουν μαρτυρίες από τους θαμώνες του μαγαζιού προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου νέου.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

@ Εάν δεν υπάρχει εγκαίρως ουσιαστική αστυνόμευση πολύ σύντομα η αναβίωση της Τρούμπας αντί για αναπτυξιακή ευκαιρία θα γίνει… κατάρα για την πόλη. Ας το λάβουν όλοι (και οι δημοτικοί άρχοντες, εκλεγμένοι ή υποψήφιοι) σοβαρά υπόψη τους….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις