Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Εκλογές στο Πειραιά: Νέα "μεταγραφή" του Γ. Μώραλη- Στήριξη Μπελαβίλα από Το Λιμάνι της Αγωνίας"

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Πειραιά ενόψει των δημοτικών εκλογών με τη Νέα Δημοκρατία να εξακολουθεί να έχει δυσκολίες στην εξεύρεση υποψηφίου δημάρχου.
Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, που κινείται, πλέον, σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς, συνεχίζει τις «μεταγραφές», με τελευταία την ένταξη στο συνδυασμό του δικηγόρου Μιλτιάδη Κλαπαδάκη.
Ο κ. Κλαπαδάκης, προέρχεται από το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) και ειδικότερα από τη ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά εμφανίζεται ως ιδρυτικό μέλος (και εκπρόσωπος;) της άγνωστης στο ευρύ κοινό Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3).
Στο μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης «Το Λιμάνι της Αγωνίας», στην οποία αποφασίστηκε, ομόφωνα, η στήριξη της υποψηφιότητας για τον Δήμο Πειραιά του κ. Νίκου Μπελαβίλα.
Αρκετοί ήταν αυτοί που ανέμεναν κλίμα έντασης στην ιστορική παράταξη αλλά διαψεύστηκαν, καθώς επικράτησε ενωτική διάθεση, με ομόθυμη στήριξη της υποψηφιότητας για το δημαρχιακό αξίωμα ενός ιδρυτικού μέλους του «Λιμανιού της Αγωνίας», όπως είναι ο Νίκος Μπελαβίλας, με πολυετή δράση στο χώρο της Αριστεράς είτε ως ανένταχτος είτε μέσα από τις γραμμές του Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση, που έγινε από «Το Λιμάνι της Αγωνία» έχει ως εξής:
Την πρόταση υποψηφιότητας του Νίκου Μπελαβίλα για τη δημαρχία του  Πειραιά ενέκρινε ομόφωνα η έκτακτη Γενική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης «το Λιμάνι της Αγωνίας» χθες Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.
Καλούμε τις δυνάμεις που συστρατεύονται σ’ αυτό τον κορυφαίο αγώνα να προχωρήσουμε μαζί για μια πόλη που θα ανήκει στους κατοίκους της, για μια πόλη στον ρόλο που της αρμόζει, για μια πόλη που δεν θα είναι όμηρος των παραπολιτικών μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις