Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Νέα κινητοποίηση έγινε για τις δεξαμενές καυσίμων του Περάματος

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις που είχαν ξεκινήσει πέρυσι με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Περάματος, δόθηκε την Παρασκευή 2/11.
Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι, φορείς του Περάματος, διαδήλωσαν ενάντια στους σχεδιασμούς για την επαναλειτουργία των καζανιών στο Πέραμα.
Με μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων και μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, μαθητές από τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, γονείς εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, διατράνωσαν για άλλη μια φορά το αίτημα να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα.
«Ο αγώνας για την μετεγκατάσταση των καζανιών δεν μπορεί να σταματήσει, αν δεν υπάρχει δικαίωση. Θα συνεχίζει να απασχολεί όλο τον Περαμαϊκό λαό, πολύ περισσότερο όταν κυβέρνηση - Περιφέρεια και Δημοτική Αρχή δεν βάζουν τέλος στην επαναλειτουργία των καζανιών και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν χωρίζοντας τα σε ενεργά και ανενεργά, ανανεώνοντας τις άδειες λειτουργίας τους, όταν παίζουν παιχνίδια με την παραχώρηση του χώρου του Αρμού στην Cosco, τη μοναδική πρόσβαση στη θάλασσα για τους Περαματιώτες, τον τελευταίο μεγάλο ελεύθερο χώρο που κατακτήθηκε με τους αγώνες του Περαμαϊκού λαού», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος

@ Όλα δείχνουν ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το θέμα των «καζανιών» θα βρίσκεται πολύ ψηλά στην αντιπαράθεση των συνδυασμών. Δεν ξέρω, όμως, πόσο ενδιαφέρον θα το βρει ο κόσμος….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις