Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2019 κλείνει με διαδικασίες- εξπρές ο Δήμος Πειραιά

Με διαδικασίες- εξπρές, ουσιαστικά, σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «κλείνει» η δημοτική αρχή του Πειραιά τα δύο κορυφαία θέματα του Δήμου, τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2019.
Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο ορίστηκε να συνεδριάσει, τη Δευτέρα 12/11 στις 3.30 το μεσημέρι, με μια ημερήσια διάταξη 12 θεμάτων, από τα οποία:
•    Πρώτο είναι η  «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά έτους 2019» και δεύτερο η «Έγκριση ισολογισμού και απολογιστικής έκθεσης οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.)».
Σύμφωνα με τη νομοθεσία ο προϋπολογισμός πρέπει να συζητείται σε ειδική συνεδρίαση. Έτσι, την ίδια μέρα με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα ορίστηκε η πραγματοποίηση άλλης συνεδρίασης με τα εξής θέματα:
«Έγκριση: 1) του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2019 του Δήμου Πειραιά &
                  2) του Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Πειραιά».
Σύμφωνα με ορισμένες πηγές αυτή η κίνηση του δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στοχεύει να «κλείσει» τα δύο «καυτά» θέματα του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού πριν αρχίσουν να εμφανίζονται… διαρροές από την παράταξη της πλειοψηφίας ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Άλλωστε είναι πλέον φανερό ότι στον Πειραιά η δημοτική προεκλογική περίοδος θα είναι μακρά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ορατές επιπτώσεις στη λειτουργία του Δήμου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις