Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Μέσω ραδιοφώνου ανακοίνωσε (βιαστικά;) ο Γιάννης Μώραλης την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο

Την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά το δημαρχιακό αξίωμα του Πειραιά ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μώραλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm 97,8» απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Γιαγτζόγλου για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος,  ο δήμαρχος απάντησε θετικά.
Όπως υπογράμμισε, «ξεκινήσαμε μια δουλειά το 2014, έχουμε κάνει ήδη σημαντικά πράγματα στον Πειραιά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλες προοπτικές και στόχος μας είναι να αλλάξει προς το καλύτερο τα επόμενα χρόνια.  Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

@ (Σχόλιο): Προφανώς δεν είναι και το πιο… political correct (πολιτικά ορθό) να ανακοινώνει ο νυν δήμαρχος την απόφαση του να διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Ο Γιάννης Μώραλης και οι επικοινωνιακοί σύμβουλοί του δεν θα έκαναν τέτοιο… φάουλ. Μήπως, λοιπόν, χρειάστηκε να βιαστεί ο κ. Μώραλης και να ανακοινώσει υποψηφιότητα για να «κλειδώσει» κάτι; Και για το Κίνημα Αλλαγής- λέγεται- ότι η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά έχει αποφασίσει να στηρίξει το Γ. Μώραλη. Μήπως, το πράγμα… σκοντάφτει στη Νέα Δημοκρατία; Μήπως;….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις