Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Είναι δυνατόν; Πάρκινγκ θα πληρώνει το προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας όταν πηγαίνει με ΙΧ στη δουλειά του;

Με την… ώρα θα πληρώνουν για πάρκινγκ οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ναυτιλίας για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στο χώρο στάθμευσης, μπροστά από το Υπουργείο, στην Ακτή Βασιλειάδη!
Ήδη, ο ΟΛΠ/ Coscο, όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, έχει αρχίσει τις αναγκαίες εργασίες για να διαμορφωθούν «οι βάσεις από σκυρόδεμα, στις οποίες θα τοποθετηθούν μπάρες εισόδου με κόμιστρο», στον χώρο, που χρησιμοποιείται από το σύνολο του προσωπικού ως χώρος στάθμευσης.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε καθώς ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων του προσωπικού από το 2004, οπότε και οι υπηρεσίες του Υπουργείου μεταφέρθηκαν στο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη.
Όλα αυτά τα χρόνια οι πάντες αμέλησαν (ή αδιαφόρησαν), ώστε να κατοχυρωθεί ο συγκεκριμένος χώρος ως χώρος στάθμευσης και μάλιστα το 2016 δεν εξαιρέθηκε από τη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ/ Cosco «παρά το γεγονός ότι η αρμόδια Υπηρεσία του ΥΝΑΝΠ είχε εισηγηθεί την εξαίρεσή του και η οποία [εισήγηση], για άγνωστους λόγους, απορρίφθηκε».
«Έως σήμερα ο ΟΛΠ έχει υποβάλλει αρκετές εκδοχές προτάσεων- μελετών διαχείρισης για το Master Plan του λιμανιού, χωρίς, όμως, να έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων όπως απαιτείται.
Ενόσω λοιπόν βρισκόμαστε χρονικά σε μια περίοδο ημιτελών διαδικασιών δρομολογούνται επιχειρηματικές ενέργειες εισπρακτικού χαρακτήρα από την COSCO και εμείς ως εργαζόμενοι του δημοσίου, με πετσοκομμένο εισόδημα, καλούμαστε για άλλη μια φορά να πληρώσουμε κυριολεκτικά:
•    τις παραλείψεις της Πολιτικής Ηγεσίας,
•    την απαξίωση των αρμοδίων Υπηρεσιών,
•    την έλλειψη μέριμνας για την επερχόμενη οικονομική επιβάρυνση των στελεχών του φορέα μας
•    την έλλειψη πρόνοιας και φροντίδας για το προσωπικό», αναφέρει ο Σύλλογος, που καλεί την ηγεσία του Υπουργείου να επιλύσει το θέμα με ξεκάθαρο τρόπο διασφαλίζοντας τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ των εργαζόμενων στον επικείμενο ελεγχόμενο εξωτερικό χώρο.
Σε αντίθετη περίπτωση ο Σύλλογος προειδοποιεί με κινητοποιήσεις- καταλήψεις και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο.

@ Ε, όχι και να πληρώνουν πάρκινγκ οι εργαζόμενοι (πολιτικοί υπάλληλοι και λιμενικοί) στο Υπουργείο Ναυτιλίας, που αναγκαστικά πάνε με ΙΧ αφού βρίσκεται στην… άλλη άκρη του λιμανιού. Ντροπή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις