Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το Bollywood έρχεται στον Αργοσαρωνικό- Ποιά Ινδική ταινία γυρίζεται στην Ελλάδα & το βιντεοκλιπ με την όμορφη πρωταγωνίστρια

Ο Ινδός πρωταγωνιστής της ταινίας που γυρίζεται στην Ελλάδα
Το Bollywood… έρχεται στη Τροιζηνία και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Αυτή τη βούλησή του εξέφρασε ένας από τους μεγαλύτερους Ινδούς παραγωγούς ταινιών, ο Ravinder Jeet Dariya στον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο.
Ο Ινδός παραγωγός ταινιών και διοργανωτής γάμων έχει ήδη δείξει την εκτίμησή του στην Ελλάδα με τη δημιουργία αρκετών βιντεοκλίπ και πρόσφατα με τα γυρίσματα της νέας ταινίας του.
Όπως έγραψαν οι ινδικές εφημερίδες στις life style σελίδες τους, τα πρώτα γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους για το νέο έργο της εταιρείας του Ravinder Jeet Dariya ολοκληρώθηκαν, στα τέλη Ιουνίου, με αρκετές δυσκολίες λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων εκείνης της περιόδου στην περιοχή του Ολύμπου, όπου βρέθηκε το πολυπληθές συνεργείο.
Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με το τίτλο «Mushkil», που μεταφράζεται ως «Δύσκολο».
Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, τέσσερις νεαρές Ινδές από τη Βομβάη φθάνουν για διακοπές στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή τους συναντούν ένα ξεναγό, που τις οδηγεί στην πόλη. Για τη διαμονή τους επιλέγουν ένα ιστορικό κάστρο, όπου συμβαίνουν διάφορα υπερφυσικά γεγονότα, που τους αλλάζουν τη ζωή.
Ο παραγωγός Ravinder Jeet Dariya συνοψίζει το θέμα της ιστορίας: «Όποτε το κακό έχει επικρατήσει, η καλοσύνη έχει σβήσει το κακό, όμως με μεγάλη δυσκολία ... Η ίδια ιδέα παρουσιάζεται στην ταινία.»
Τα γυρίσματα της Ινδικής υπερπαραγωγής θα γίνουν εκτός από την Ελλάδα και στη Dolceacqua, μια γραφική πόλη, στη βόρεια Ιταλία, με διατηρητέο ένα μεσαιωνικό χωριό και ένα πύργο, που εντυπωσίασε τον Ravinder Jeet Dariya, όταν το επισκέφτηκε, για πρώτη φορά, το Μάϊο του 2017.
Πρωταγωνιστής στη ταινία είναι ένας νεαρός ζεν πρεμιε, ο Rajniesh Duggal, για τον οποίο η συγκεκριμένη ταινία θεωρείται ως ένα μεγάλο βήμα για την καταξίωση στο χώρο του θεάματος, αφού η μέχρι τώρα καριέρα του ήταν περιορισμένη.
«Τελειώσαμε το πρώτο μέρος των γυρισμάτων. Η σκηνοθεσία για μια υπερφυσική ταινία πάντα σου αφήνει ένα ψυχρό αίσθημα αλλά όταν άκουσα το σενάριο είπα ένα στιγμιαίο ναι», δήλωσε στους Times της Ινδίας ο Duggal, που υποδύεται έναν εξορκιστή και υπνωτιστή, για να χαρακτηρίσει το ρόλο του ως μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση.
Μαζί του συμπρωταγωνιστεί στη ταινία η όμορφη Ινδή Pooja Bisht, της οποίας το αστέρι έλαμψε το φετινό καλοκαίρι με τη συμμετοχή της στο βίντεοκλιπ, που γυρίστηκε στην Ελλάδα, για το τραγούδι «Be My Love», το οποίο εκτελεί η Priya Patidar και έχει γίνει hit στην Ινδία.
Στο βίντεοκλιπ συμμετέχει το μοντέλο, που διακρίθηκε στο ελληνικό Survivor, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.



Πάντως, η Pooja Bisht αυξάνει σίγουρα τη θερμοκρασία με τις κινήσεις της σε αυτό το τραγούδι, αναφέρουν, χαρακτηριστικά, οι Ινδικές εφημερίδες ενώ ο συμπαραγωγός Shahroz Khan δεν φείδεται επαίνων για τις κινήσεις της Pooja.
«Είναι το αστέρι του μέλλοντος και φαίνεται παραδεισένιο σε αυτό το όμορφα εκτελεσμένο τραγούδι. Ήμασταν πολύ επιλεκτικοί για τις τοποθεσίες και θέλαμε την καλύτερη εμφάνιση και αίσθηση για το βίντεο. Η φωνή της Priya έχει μια μοναδική μαγεία και προσβλέπουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες τέτοιες μουσικές και ταινίες».
Η επίσκεψη του Ινδού παραγωγού στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Τάκη Χατζηπέρο δείχνει ότι θα υπάρξει συνέχεια στα γυρίσματα ταινιών και βίντεοκλιπ στη Τροιζηνία και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Ο κ. Χατζηπέρος καλωσόρισε την ιδέα του κ. Dariya που θα προβάλλει τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Τροιζηνία σ’ ένα ευρύτερο πολυπληθές κοινό…μεγαλύτερο του 1 δισεκατομμυρίου ανθρώπων!
Ο ίδιος επεσήμανε, μάλιστα, ότι όλα τα νησιά μας και η Τροιζηνία πέραν του μεγίστου φυσικού κάλλους παρουσιάζουν τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και μοναδική φιλοξενία.
Τη σημασία μιας τέτοιας παραγωγής γνώρισε, τον Οκτώβρη του 2017, η Νάξος, όπου είχαν φτάσει περίπου 200 άτομα, τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές και προσωπικό παραγωγής για τα γυρίσματα τεσσάρων τραγουδιών, τα οποία πλαισίωναν ένα ινδικό θρίλερ κατασκοπείας του διάσημου Ινδού σκηνοθέτη Ali Abbas Zafar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις