Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Λαϊκό Φροντιστήριο με δωρεάν μαθήματα για όλες τις τάξεις στη Νίκαια

Λαϊκό Φροντιστήριο με δωρεάν μαθήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου θα λειτουργήσει η  Λαϊκή  Επιτροπή  Νίκαιας  –  Αγ.  Ι.  Ρέντη.
«Το  Λαϊκό  φροντιστήριο  δεν  μπαίνει  στη  λογική  της  «φιλανθρωπίας»,  που  θέλει  να συμβιβάσει  το  λαό  με  τη  φτώχεια  και  την  εξαθλίωση  του,  αλλά  παλεύει  ενάντια  στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – εργοδοτών και διεκδικεί με τη δική του οργάνωση και δράση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι:
«Με όπλο μας την αλληλεγγύη, τη μαζική και οργανωμένη δράση, σκοπός του Λαϊκού Φροντιστηρίου είναι να βοηθηθούν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες, να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια του ταξικού σχολείου, ενός σχολείου που απαιτεί την οικονομική άνεση της οικογένειας!»
Από τους διοργανωτές καλούνται να εγγραφούν «όλα  τα  παιδιά  των  εργαζομένων,  των  ανέργων, των  λαϊκών  οικογενειών».
Η πρώτη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών θα γίνει την Τετάρτη 29 Οκτώβρη, στις 18:00 στον χώρο του Ο.Φ.Ο.Ν. (Γέμελου 119, Νίκαια).
Τρόποι Επικοινωνίας, Δηλώσεις Συμμετοχής (τάξη, μάθημα):
Email: laikofron.nik@gmail.com
Τηλέφωνο: 6909060190

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις