Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Από το Σάββατο αλλάζουν κατεύθυνση οι οδοί Φίλωνος και Νοταρά. Δείτε το χάρτη

Από το Σάββατο 14/7 αλλάζει η ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε δύο κεντρικού δρόμους του Πειραιά. Στόχος είναι ν’ αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης, χωρίς, όμως να αναφέρεται ότι το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις προηγούμενες αντιδρομήσεις/ μονοδρομήσεις….
Συγκεκριμένα, οι αλλαγές στην ροή των οχημάτων θα γίνουν στην οδό Φίλωνος από τη Βασιλέως Γεωργίου Α’  έως την Ομηρίδου Σκυλίτση και στην οδό Νοταρά από τη Βασιλέως Γεωργίου του Α’ έως την οδό Ευαγγελιστρίας.
Ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης σε δήλωσή του ανέφερε ότι αυτές οι αντιδρομήσεις προτάθηκαν στην Αττικό Μετρό από τη δημοτική αρχή και εξέφρασε την ελπίδα ότι «με την εφαρμογή του μέτρου θα αποσυμφορηθεί σε μεγάλο βαθμό η κίνηση στο λιμάνι και ειδικά στον κόμβο του Τινάνειου Κήπου».
Ο ίδιος είπε ακόμα ότι «ειδικά με την αντιδρόμηση της οδού Φίλωνος, η οποία ξεκινάει από τον Άγιο Νικόλαο και θα καταλήγει πλέον στην Ομηρίδου Σκυλίτση, δημιουργείται ένας παράλληλος δρόμος με το λιμάνι, για την έξοδο από την πόλη του Πειραιά»

@ Μα καλά είναι δυνατό να πιστεύει κανένας ότι η Φίλωνος μπορεί να λειτουργήσει ως παράλληλος με το λιμάνι δρόμος εξόδου από την πόλη; Μήπως ονομαστεί και δρόμος ταχείας κυκλοφορίας; Ει, για την οδό Φίλωνος μιλάμε, ε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις