Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Τι θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά

Συνεδριάζει, τη Τετάρτη 23/5, το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά με 22 θέματα να έχουν περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη.
Το πρώτο θέμα αφορά «μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018». Τι σημαίνει αυτό; Η αναγκαστική αλλαγή του προϋπολογισμού για να ενταχθούν κάποια έκτακτα έσοδα και έξοδα.
Τα έσοδα ανέρχονται σε 24.583 € και προέρχονται από την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να γίνουν αναγκαίες εργασίες συντήρησης στο γήπεδο μπάσκετ του Πορφύρα.
Τα έξοδα ανέρχονται σε 112.283 € και θα καλυφθούν από το αποθεματικό του Δήμου, το οποίο θα έχει στο εξής υπόλοιπο μόλις 15.148 €.  Τα περισσότερα αφορούν αμοιβές και έξοδα προσωπικού.
Το 2ο θέμα είναι: «Έγκριση σύναψης εταιρικής συμφωνίας και των όρων αυτής μεταξύ της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), για τη συνέχιση της υλοποίησης του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων σε ενοικιαζόμενες κατοικίες στα διοικητικά όρια του Δήμου Πειραιά».
Το 3ο θέμα σχετίζεται με προσλήψεις. Ειδικότερα, αναφέρεται σε «Έγκριση πρόσληψης 90 ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης».
Το 4ο θέμα αφορά «Έγκριση Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Πειραιά 2018-2020- Συνδυαστικές Ενέργειες Τουριστικής Προβολής και Εξυπηρέτηση επισκεπτών».

@ Το τέταρτο θέμα είναι το... καλύτερο, καθώς υπόσχεται τουριστική ανάπτυξη και για την επόμενη δημοτική αρχή….
Όσο για τα υπόλοιπα θέματα, δεν προβλέπεται ότι θα απασχολήσουν για πολύ ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις