Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Ληστής ετών 14 με δράση στον Πειραιά...

Δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και ένας 15χρονος, συνελήφθησαν, μετά από επισταμένες έρευνες, στον Πειραιά και στην περιοχή του Φιλοπάππου, από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου, κατηγορούμενοι για ληστείες σε βάρος ανηλίκων και κλοπές οχημάτων.
Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 45χρονος Έλληνας, κηδεμόνας του 14χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ αναζητούνται τουλάχιστον τρείς συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι ανήλικοι από τον περασμένο Φεβρουάριο, χωρίζονταν μεταξύ τους σε ομάδες, που είχαν διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προσέγγιζαν ανηλίκους σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με την απειλή μαχαιριού ή χρήσης σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά και τιμαλφή.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 16 ληστείες σε βάρος ανηλίκων, και τρείς  κλοπές οχημάτων.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Αθηνών, που άσκησε δίωξη στον 45χρονο ενώ οι ανήλικοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

@ Τέτοια φαινόμενα πρέπει να προβληματίσουν πολύ Αυτοδιοίκηση και πολιτικά κόμματα διότι δεν δημιουργούνται «επειδή είναι… κακοί» Υπάρχουν βαθύτερες αιτίες, που αυτά τα παιδιά αντί να βρίσκονται στα σχολικά θρανία βγήκαν στους δρόμους και λήστευαν συνομήλικούς τους. Θα ασχοληθεί κανένας σοβαρά; Τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις