Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η πλατεία Κοραή μετατράπηκε σε... παραλία και άρχισε το beach volley! Δείτε εδώ φωτογραφίες από τους αγώνες

Ένα μοναδικό σκηνικό, με τη πλατεία Κοραή να μετατρέπεται σε… παραλία, στήθηκε στο κέντρο του Πειραιά, για να διεξαχθούν οι αγώνες Beach Volley!
Οι αγώνες με την ονομασία PIRAEUS MASTERS 2024, που εντάχθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley, συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον και ολοκληρώθηκαν, με επιτυχία, την Κυριακή 30/6.
Ήταν η πρώτη φορά που δημιουργήθηκε ένα γήπεδο Beach Volley, σε μια πλατεία του Πειραιά, στο κέντρο της πόλης, με φόντο το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εντυπωσιάζοντας τους Πειραιώτες, τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και τους αθλητές της άμμου.
Το PIRAEUS MASTERS διεξήχθη, για πρώτη  φορά στην πόλη, από την Πέμπτη  27 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Στο τουρνουά  συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και ομάδες από το εξωτερικό, προσδίδοντας έναν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν εντυπωσιακούς αγώνες beach volley σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.
Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ποδοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη  και στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο, ενώ ο κ. Μώραλης προσέφερε στον κ. Καραμπέτσο μια μινιατούρα του Λέοντος του Πειραιά, για την άριστη συνδιοργάνωση  του Piraeus Masters.
Στο  πλαίσιο των βραβεύσεων, ο  δήμαρχος Πειραιά και το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Τριανταφυλλίδης απένειμαν τα χρυσά μετάλλια στη νικήτρια ομάδα των γυναικών,  Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή.  
Επιπλέον, ο κ. Γέμελος  και ο γενικός γραμματέας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής απένειμαν τα αργυρά μετάλλια στην Ευανθία Μπαλδώκα και στη Χρυσή Γιαννέλου.
Τα χρυσά μετάλλια στη νικήτρια ομάδα των  ανδρών, Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιο Τζιουμάκα απένειμαν   ο  γενικός  γραμματέας  Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάσης Μπελιγράτης και ο γενικός γραμματέας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής απένειμαν τα αργυρά μετάλλια στους Ιάσωνα Κανέλλο και  Παναγιώτη Ιωαννίδη.
Τέλος, ο κ. Μώραλης και ο κ.  Καραμπέτσος απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους πρωταθλητές Ελλάδος και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Beach Volleyball, Πόλα Κίτσου και Παύλο Μπελιγράτη.
Μοναδικές ήταν οι εικόνες που εξέπεμψε ο Πύργος του Πειραιά, ο οποίος φωταγωγήθηκε για το PIRAEUS MASTERS 2024, καθώς η Piraeus Tower Α.Ε. (Κοινοπραξία DIMAND, EBRD, PRODEA Investments) ήταν επίσημος χορηγός του τουρνουά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις