Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα κατασκευαστεί στα Καμίνια. Ο Δήμος αγόρασε το οικόπεδο. Που θα είναι

Ένας νέος, σύγχρονος  Βρεφονηπιακός Σταθμός  θα δημιουργηθεί στα Καμίνια, ώστε να ενισχύσει τους ήδη υπάρχοντες και να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής.
Η θετική είδηση έρχεται μετά την ολοκλήρωση της αγοράς από τον Δήμο Πειραιά του οικοπέδου επί των οδών Μουτσοπούλου 88 και Παπαγεωργακοπούλου.
Η αγορά, που έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και από το Ελεγκτικό Συνέδριο, θα γίνει αντί 700.000 €, που εξασφαλίστηκαν από ίδιους πόρους του Δήμου.
«Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα συμβάλλει στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των οικογενειών της περιοχής να φιλοξενούνται τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές, σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για έναν σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Ερμουπόλεως και Παξών στα Καμίνια. Επίσης, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες και στον Βρεφονηπιακό  Σταθμό στην ΚΟΠΗ, ενώ έχουμε ήδη παραδώσει στα παιδιά έναν αξιόλογο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο πάρκο Δηλαβέρη».
«Η δημιουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού ήταν μια ακόμη δέσμευσή μας που γίνεται πράξη και χαίρομαι που θα παραδώσουμε στα παιδιά των Καμινίων έναν άρτιο σταθμό, με καλαίσθητους χώρους, οι οποίοι θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διαμονή τους», ανέφερε ο κ. Μώραλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις