Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Δείτε φωτογραφίες από τη φαντασμαγορική βραδιά φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Πειραιά!

Σε μια φαντασμαγορική  βραδιά, παρουσία χιλιάδων πολιτών, γεμάτη  φως,  έντονα χρώματα, τραγούδια,  μουσική, πολύ κέφι και τη ζεστή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων,  ο  δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε το πιο φωτεινό Χριστουγεννιάτικο δένδρο.
Η νύχτα φωτίστηκε από χιλιάδες λαμπιόνια, περισσότερα από 150.000, που στολίζουν το  εντυπωσιακό φυσικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο και ξεπερνούν σε μήκος  τα 6 χιλιόμετρα.  
Το δένδρο έχει ύψος  πάνω  από 16 μέτρα  και «ταξίδεψε»  στον   Πειραιά   από   την   «πρωτεύουσα»   των Χριστουγεννιάτικων   ελάτων,   τον   Ταξιάρχη   Χαλκιδικής.
Στη φωταγώγηση του δένδρου το εντυπωσιακό σόου των πολύχρωμων  πυροτεχνημάτων δημιούργησε μια πανδαισία χρωμάτων στον Πειραϊκό ουρανό.
Την εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, με χιλιάδες  Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης να «πλημμυρίζουν» τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τις γύρω πλατείες και τους δρόμους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του δένδρου και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.   
Στη λαμπερή βραδιά ο  δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος χάρισε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης με τη μουσική και τα τραγούδια του σε  μικρούς και μεγάλους.  

Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό «συνόδευσαν» οι ξεχωριστές νότες και μελωδίες  της  Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Πειραιά, των παιδιών της χορωδίας   των   Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως  Πειραιώς, η  ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό «My Radio 104,6» σε ένα ξεχωριστό DJ set από τον DJ Αντώνη Δημητριάδη, καθώς και η ερμηνεύτρια Κλαύδια με τον DJ ZAF.   
Τα   φωτιστικά   στολίδια   του   δένδρου,   καθώς   και   ο   εντυπωσιακός εορταστικός   στολισμός   της   πόλης   μας,   αποτελείται   αποκλειστικά   από λαμπτήρες τύπου LED χαμηλής κατανάλωσης
με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πειραιά για εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό  στην κατανάλωση και ενίσχυση της βιωσιμότητας των χριστουγεννιάτικων εγκαταστάσεων, χωρίς να στερηθεί η πόλη και οι   δημότες   της,   το   λαμπερό   εορταστικό   κλίμα   κατά   τη   διάρκεια   της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις