Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Πότε και που παρουσιάζουν τους υποψηφίους τους οι συνδυασμοί που διεκδικούν το δημαρχιακό αξίωμα του Πειραιά

Εβδομάδα παρουσιάσεων των υποψηφίων των συνδυασμών των δημοτικών παρατάξεων αρχίζει από σήμερα (7/9) στον Πειραιά, αν και δύο εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μία μέρα νωρίτερα αλλά αναβλήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Έτσι, μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα η πρώτη παρουσίαση θα γίνει, σήμερα, από τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη.
Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων RED 1925 στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως γνωστοποίησε ο συνδυασμός με μακροσκελή ανακοίνωσή του.
Επίσης, για χτες ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά, με υποψήφιο δήμαρχο, τον βουλευτή Α Πειραιά του ΚΚΕ, Νίκο Αμπατιέλο. Όμως, και αυτή αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί, αύριο (Παρασκευή 8/9) στις 8 μ.μ. στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, (Καραΐσκου 104). (σ.σ. Πάντως σε αυτή την περίπτωση εύλογα η ανακοίνωση ήταν λιτή...)
Όμως, αύριο στις 7 το απόγευμα θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της και η "Ανταρσία στο Λιμάνι", με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, εκπαιδευτικό Θανάση Διαβολάκη.
Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της Β' Δημοτικής Κοινότητας (Δραγάτση 1α, στον Πειραιά) και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί "ανοιχτή συνέλευση για την οργάνωση της παρέμβασής της στις δημοτικές εκλογές".
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της παράταξης "Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες" με επικεφαλής τον πρώτην αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις