Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Πιάστηκαν στη Νίκαια δύο άτομα για ληστείες σε 24ωρα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Πειραιά

Στα «πράσα» πιάστηκαν δύο άτομα, ένας 46χρονος και ένας 42χρονος, που φέρονται να διέπρατταν ληστείες σε μίνι μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Οι δύο Έλληνες συλληφθέντες, που φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 7 περιπτώσεις ληστειών, συνελήφθησαν στη Νίκαια και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πειραιά.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στις 30-4-2023 ο 42χρονος εισήλθε σε 24ωρο μίνι μάρκετ στη Νίκαια και προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο. Όμως, όταν αντιλήφθηκε ότι υπάλληλος ασφαλείας του καταστήματος ειδοποίησε την Άμεση Δράση εγκατέλειψε την προσπάθεια και τράπηκε σε φυγή.
Αμέσως μετά, πήγε σε άλλο κατάστημα ίδιας επωνυμίας στη Νίκαια με σκοπό την κλοπή, ωστόσο δε κατάφερε να εισέλθει από την πόρτα ασφαλείας του καταστήματος, καθώς η υπάλληλος είχε ενημερωθεί για την απόπειρα κλοπής λίγο νωρίτερα.
Αστυνομικοί της 'Άμεσης Δράσης, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τους συλληφθέντες να κινούνται με το αυτοκίνητο του 46χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αιχμηρό αντικείμενο, κουκούλα και γάντια.
Στη συνέχεια, τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις ανωτέρω πράξεις.

Με πληροφορίες από το in.gr και το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις