Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Συγκεντρώνουν φάρμακα οι Δήμοι Πειραιά και Νίκαιας- Ρέντη για κοινωνικά ευάλωτους. Που και πότε μπορείτε να προσφέρετε

Σε συγκέντρωση φαρμάκων για την κάλυψη αναγκών κοινωνικά ευάλωτων ομάδων προχωράνε οι Δήμοι Πειραιά και Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού "Όλοι μαζί μπορούμε".
Στη συγκεκριμένη δράση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/3, σε διάφορους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης με στόχο την ενίσχυση των Κοινωνικών Φαρμακείων των Δήμων.
Στον Πειραιά η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΚΟΔΕΠ και η συγκέντρωση του φαρμακευτικού υλικού θα γίνει από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου, πλατεία Κοραή).
«
Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά συμμετέχουν σε ακόμη μια κοινωνική δράση του «Όλοι  Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνοντας, αυτό το Σάββατο, φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΚΟ.Δ.Ε.Π.", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Στο Δήμο Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη η δράση θα πραγματοποιηθεί, τις ίδιες ώρες, στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10) και στο Δημαρχείο Ρέντη (Μπιχάκη 8)
"Σ’ αυτή την εποχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η Διεύθυνση Κοινωνική Προστασίας , Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη αναπτύσσει δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων μεγαλώνοντας το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και προωθώντας την κοινωνική συνοχή", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις