Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ένα ακόμα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στη Σαλαμίνα. Πως σώθηκε η οδηγός

Φωτό αρχείου
Ένα ακόμα ΙΧ αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στην θάλασσα σε ακτή της Σαλαμίνας.
Αυτή την φορά το ατύχημα συνέβη στο Αιάντειο αλλά ευτυχώς και τώρα η 21χρονη οδηγός του κατάφερε να βγει από το όχημα σώα.
Να θυμίσουμε μόνο ότι προ ημερών είχε γίνει παρόμοιο ατύχημα στα Αμπελάκια, με ένα ζευγάρι και το ανήλικο παιδία τους να βγαίνουν και πάλι σώοι από το όχημα (για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ)
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος το νέο ατύχημα συνέβη καθώς

μια 21χρονη γυναίκα οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό της στον παραλιακό δρόμο του Αιαντείου. Είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη και έχασε το έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να «απογειωθεί» από τον δρόμο και να βρεθεί στην θάλασσα σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή!
Για καλή τύχη της νέας γυναίκας το βάθος της θάλασσας σε εκείνο το σημείο ήταν περίπου ένα μέτρο, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου να βρίσκεται έξω από το νερό και να ανοίγουν σχετικά εύκολα οι πόρτες του, οπότε μπόρεσε και βγήκε στη στεριά.
Όταν κατέφθασαν στελέχη του Λιμενικού έκαναν αλκοτέστ στην 21χρονη οδηγό και διαπίστωσαν ότι οδηγούσε «υπό την επήρεια μέθης».
Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από την θάλασσα με γερανό με μέριμνα της ιδιοκτήτριας ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε προκληθεί ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις