Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Καλλιτεχνικά και δημιουργικά μαθήματα στο πολιτιστικό κέντρο "Τραβέρσο" στον Πειραιά. Το πρόγραμμα

 Με νέα δημιουργικά και καλλιτεχνικά  ξεκινάει, για δεύτερη χρονιά, τη δραστηριότητά του το «Τραβέρσο», το πολιτιστικό στέκι της ΚΝΕ Πειραιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα μαθήματα και τις ομάδες που ενδιαφέρεται μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Στο κάλεσμά της η ΤΟ Πειραιά αναφέρει:
«Η πρόσβαση της νέας γενιάς σε δραστηριότητες σχετικές με τον Πολιτισμό  είναι ανάγκη! Σήμερα, αντίθετα, προβάλλεται ως κάτι επιπλέον στην καθημερινότητα των νέων ανάλογα το εισόδημα της κάθε οικογένειας! Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που τη φετινή χρονιά διέκοψαν τέτοιες δραστηριότητες για να μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα και το σουπερμάρκετ»
Το “Τραβέρσο” όπως πέρσι, έτσι και φέτος, βάζει τα δυνατά του για να μπορέσει να δώσει “ανάσα” σε όλους, όσοι ψάχνουν διέξοδο στη συλλογική και ατομική καλλιτεχνική δημιουργία.
Στο πολιτιστικό στέκι “Τραβέρσο” λειτουργούν μαθήματα και καλλιτεχνικές ομάδες δωρεάν με την εθελοντική προσφορά των δασκάλων.

                                                        Το πρόγραμμα των μαθημάτων

Το επόμενο διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών θα ανακοινωθεί πρόγραμμα  για το μάθημα κιθάρας και βιολιού.
Ενταγμένα στο πρόγραμμα θα είναι και σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης, δημιουργικής γραφής και αφήγησης παραμυθιού, ψηφιδωτού, μεταξοτυπίας, εικονογράφησης παιδικού βιβλίου κ.α.
Εγγραφές στα μαθήματα, τις ομάδες και τα σεμινάρια μπορούν να γίνουν έως 7 Οκτώβρη στο τηλέφωνο,  e-mail επικοινωνίας και πατώντας εδώ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-4179462, 6986232576
Email: traverso@kne.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις