Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Συσκέψεις διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ για τον πόλεμο. Δείτε το πρόγραμμα

Συσκέψεις διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας, απαιτώντας να κλείσουν αμέσως όλες οι βάσεις στη χώρα μας αλλά και να δυναμώσει η πάλη για την αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του. Συγκεκριμένα:

Η ΚΟΒ Περάματος καλεί το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 6.30μμ, στα γραφεία της (Λ. Ειρήνης 73). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Α΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 6.30μμ, στα γραφεία της (Καζανόβα & Λάμπρου Σπύρου). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάλαμας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ, καλεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 7.30μμ, στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως & Κύπρου). Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ.
Η ΚΟΒ Ταμπουρίων του ΚΚΕ, καλεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 7μμ, στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Ρέπουλη 16). Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της Ε.Π. της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Αμφιάλης καλεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 7.30μμ. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Γ΄- Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 6μμ, στα γραφεία της (Σάμου 23, Καμίνια). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάλαμας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Επίσης,οι Τομεακές Επιτροπές  Πειραιά και Μεταφορών του ΚΚΕ πραγματοποιούν, το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6.30μμ, εκδήλωση στο Παλαιό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά  (Καραολή & Δημητρίου 80), Θα μιλήσει το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος

Καταγγελία για το μπλοκάρισμα ειδησεογραφικών δικτύων.
Στο μεταξύ, το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ κατήγγειλε τη διακοπή μετάδοσης ειδήσεων στην Ελλάδα από τα ειδησεογραφικά δίκτυα “Russia Today” και “Sputnik”, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
"Η διακοπή μετάδοσης ειδήσεων στην Ελλάδα από τα ειδησεογραφικά δίκτυα “Russia Today” και “Sputnik”, μέσα και από το “μπλοκάρισμα” των αντίστοιχων ιστοσελίδων, είναι ενέργεια απαράδεκτη κι επικίνδυνη, ενώ τροφοδοτεί απειλές σε βάρος δημοσιογράφων κι εργαζομένων σε αυτά τα Μέσα. Αυτή η ενέργεια δεν στρέφεται πραγματικά κατά της απαράδεκτης ρωσικής εισβολής, αλλά είναι ενταγμένη στην προσπάθεια επικράτησης της προπαγάνδας και των fake news, που εκπορεύονται μονομερώς από την “ευρωατλαντική” πλευρά και αξιοποιούνται από την κυβέρνηση, για να δικαιολογηθεί η εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Είναι άλλο πράγμα η κριτική στις ειδήσεις ή πληροφορίες που μεταδίδουν όλα τα μέσα (και τα παραπάνω) κι άλλο ο απαράδεκτος αποκλεισμός Μέσων και δημοσιογράφων, ανάλογα με το αν είναι ή όχι αρεστό το περιεχόμενο όσων μεταδίδουν.
Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη για αυτή την πρακτική, που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους και γι’ αυτό πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει".



 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις