Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Γιατί το νέο παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά έχει την.... υπογραφή του Γιώργου Μαζωνάκη

Το νέο παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά έχει τη… σφραγίδα του γνωστού Νικαιώτη καλλιτέχνη Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως είχε πει, σε πρόσφατη συναυλία του, εξόπλισε με μουσικά όργανα λαϊκής μουσικής τις δύο αίθουσες του νέου Ωδείου και ο Δήμος Πειραιά σε ανταπόδοσή δίνει το όνομά του σε αυτές.
Έτσι, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά, στην οδό Αλκιβιάδου 126 και θα γίνει, παρουσία του δημοφιλούς τραγουδιστή, η τελετή παράδοσης των Αιθουσών Λαϊκής Μουσικής «Γιώργος Μαζωνάκης»
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στόχος του Δήμου Πειραιά είναι το νέο Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά «να αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη μας».
«Πρόκειται για έναν νέο χώρο  μουσικής εκπαίδευσης στην καρδιά του Πειραιά, ο οποίος αποτελείται από δύο ορόφους, διαθέτει σύγχρονες, λειτουργικές αίθουσες και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους φιλότεχνους και όλους όσοι αγαπούν την μουσική», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Δημοτικό  Ωδείο Πειραιά ενδυναμώνει τον ρόλο του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και διευρύνει τη λειτουργία του», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Και πρόσθεσε:
«Το Δημοτικό Ωδείο αποτελεί έναν Οργανισμό με μεγάλη προσφορά στην καλλιτεχνική μουσική παιδεία του Πειραιά αλλά και ευρύτερα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου σπουδές σε όλα τα είδη της μουσικής και σε όλα τα βασικά μουσικά όργανα»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις