Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Νέα συγκέντρωση κατοίκων στις 6/11 στο Σχιστό για να μην γίνει το Κερατσίνι η νέα χωματερή της Αττικής

Συνεχίζονται, το Σάββατο 6/11, οι κινητοποιήσεις του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας ενάντια στη δημιουργία Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, με την πραγματοποίηση στις 11 το πρωί συγκέντρωσης έξω από τον αποκλεισμένο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, στο Σχιστό.
«Διαδηλώνουμε ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης και περιφέρειας που επιδιώκουν να δημιουργήσουν Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων αδιαφορώντας για το περιβαλλοντικό κόστος, αντιμετωπίζοντας το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα για ακόμη μια φορά ως τον φτωχό συγγενή της Αττικής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου. Και προστίθενται τα εξής:
«Για δεκαετίες επωμιστήκαμε ένα βάρος που δεν μας αναλογούσε. Γι αυτό ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
 Με τη φωνή μας και την παρουσία μας δυναμώνουμε τον αγώνα υπεράσπισης του φυσικού περιβάλλοντος και μιας ζωής με αξιοπρέπεια.
 Ο λαός αυτής της πόλης ξέρει να διεκδικεί, να αγωνίζεται και να ακυρώνει στην πράξη νόμους και σχέδια που στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν το παρόν και το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων.
 Η ανοχή μας τελείωσε. Η οργή μας ξεχειλίζει. ΟΧΙ άλλα σκουπίδια στο Σχιστό
»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις