Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Φάληρο, Νίκαια, Ρέντη για αντιπλημμυρική προστασία- Υγεία

Συγκεντρώσεις και περιοδείες για την ανάγκη μέτρων αντιπλημμυρικής θωράκισης, αλλά και για την Υγεία πραγματοποιούν οι Κομματικές  Οργανώσεις Πειραιά του ΚΚΕ.  Συγκεκριμένα:
- Σήμερα (20/10) στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή, στα γραφεία της κοινότητας Γ' Διαμερίσματος Πειραιά (Δημητρίου Φαληρέως), στο Ν. Φάληρο. Ομιλήτρια θα είναι η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
Επίσης, σήμερα (20/10), στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Υγεία εμπόρευμα και ατομική ευθύνη ή συμπόρευση με το ΚΚΕ για Υγεία κοινωνικό αγαθό για όλους;» θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι «Μ. Λοΐζος» στη Νίκαια. Ομιλήτρια θα είναι η Μαίρη Αγρογιάννη, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ.
- Το Σάββατο 23 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στο Ρέντη, στο  θέατρο «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ», (πρώην Δημαρχείο Ρέντη, Μπιχακη 8). Ομιλήτρια θα είναι η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις