Τρίτη 14 Απριλίου 2020

"Ο Πειραιάς από το σπίτι". Δείτε ένα καλαίσθητο βίντεο, που έρχεται σε ακατάλληλο για το τουρισμό χρόνο

Με το #piraeusfromhome o Δήμος Πειραιά συμμετέχει στην εθνική πρωτοβουλία “Greece from home”, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μέσω του Destination Piraeus, της κεντρικής τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά και το #piraeusfromhome, οι χρήστες του διαδικτύου θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα ομορφότερα σημεία της πόλης, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να γνωρίσουν, να απολαύσουν, να γευτούν, να ονειρευτούν, να αγαπήσουν την πόλη του Πειραιά μέσα από υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο, πάντα από την ασφάλεια του σπιτιού τους.
Παράλληλα και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, ο Δήμος Πειραιά θα εκπροσωπηθεί στην πανελλαδική καμπάνια των #GreekΑmbassadors, αρχικά από τέσσερις διακεκριμένους Πειραιώτες, την τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου και τους Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.








Η online πλατφόρμα “Greece from home”, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της «Marketing Greece» με την υποστήριξη της Google. Στόχος της είναι η ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του ιού COVID-19 και η στήριξη του ελληνικού τουρισμού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη μέρα. Απευθύνεται κυρίως στα ξένα κοινά και ειδικότερα στις μεγαλύτερες αγορές προέλευσης επισκεπτών για την Ελλάδα. Το περιεχόμενο αναπτύσσεται γύρω από την ιδέα του σπιτιού – ΗΟΜΕ, δεδομένου ότι ο κορωνοϊός έχει περιορίσει στο σπίτι 1 δις. ανθρώπους στον πλανήτη.

@ (Σχόλιο) Καλή η προσπάθεια, αλλά με τη… κατηφόρα που έχει πάρει η τουριστική κίνηση και θα συνεχίσει- όπως όλα δείχνουν- για φέτος,  μάλλον οι καλές προθέσεις θα μείνουν. Για να μην μιλήσουμε για πεταμένα λεφτά…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις