Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Νίκαια: Πως ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο έγινε παιδική χαρά!

Μια ακόμη παιδική χαρά απέκτησε ο Δήμος Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη στον εμπορικό δρόμο 7ης Μάρτη στη Νίκαια. Το εγκαταλελειμμένο οικόπεδο «Κεραμόπουλου» μετατράπηκε σε χώρο παιχνιδιού και αναψυχής.
Η Δημοτική Αρχή  με το κονδύλι των 340.000€ αγόρασε το οικόπεδο και το αξιοποίησε προς όφελος των μικρών φίλων της.
Πρόκειται για την τελευταία από τις 15 παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν στην πόλη, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 617.000€.
Ο δήμαρχος Νίκαιας –Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:
«Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να δίνουμε πειστικές λύσεις στην αναγκαιότητα για αύξηση χώρων πρασίνου και παιχνιδιού. Παρά την οικονομική μας στενότητα καταφέραμε με χρήματα από το ταμείο του Δήμου να αγοράσουμε το οικόπεδο «Κεραμόπουλου» που είχε μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης. Προχωρήσαμε σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις  που να διασφαλίζουν τις περιβαλλοντικές και αισθητικές ισορροπίες της περιοχής. Με την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας και τις παράλληλες δενδροφυτεύσεις ο χώρος είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα παιδιά. Παράλληλα ανακατασκευάσαμε την παιδική χαρά της πλατείας Κουμπάκη και δημιουργήσαμε και μια νεα αποκλειστικά για τα νήπια με ειδικά όργανα. Η αισθητή βελτίωση στην εικόνα της πόλης με τις 15 παιδικές χαρές δεν μας εφησυχάζει. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειές μας γιατί πάντα θα διεκδικούμε το καλύτερο για την πόλη μας και τα παιδιά της».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις