Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών με δράση στη Σαλαμίνα

Τριμελής συμμορία ληστών με δράση στη Σαλαμίνα εξαρθρώθηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας
Οι ληστές, όλοι Έλληνες, ηλικίας 20, 30 και 40 χρονών, είχαν ξεκινήσει τη δράση από την αρχή της χρονιάς και ήδη εξακριβώθηκε ότι διέπραξαν 7 ληστείες και 3 διαρρήξεις, όλες σε σπίτια.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οι παραπάνω έβαζαν στο… μάτι το σπίτι που θα «χτυπούσαν» και έμπαιναν μέσα παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα και αφού αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Σε περίπτωση που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ένοικοι τους ακινητοποιούσαν με απειλές και χρήση βίας και ερευνούσαν τους χώρους.
Οι αστυνομικοί με μεθοδευμένες ενέργειες εντόπισαν τα τρία άτομα και με οργανωμένη επιχείρηση, που έγινε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 15/5, στη Σαλαμίνα, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν όλοι
.
 Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα πιστόλι με γεμιστήρα με 10 φυσίγγια
ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια
ένα μαχαίρι
το χρηματικό ποσό των 17.495,8 ευρώ
πλήθος κοσμημάτων
πέντε κινητά τηλέφωνα
tablet
δύο ρολόγια χειρός. Και
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, θα συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις