Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ο Νίκος Βλαχάκος υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

Ο γιατρός Νίκος Βλαχάκος θα είναι, τελικά, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, για το δημαρχιακό αξίωμα του Πειραιά.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN TV στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος Βλαχάκος συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του για την διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος στον Πειραιά.
Ο κ. Βλαχάκος έχει διατέλεσει νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο του κ. Πέτρου Μαντούβαλου «κόντρα» στον επίσημο υποψήφιο και τελικό νικητή Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ο Νίκος Βλαχάκος είναι πειραιώτης, με καταγωγή από τη Μάνη και αδελρός του αδικοχαμένου υποπλοίαρχου στα 'Ιμια, Παναγιώτη Βλαχάκου.
Είναι χειρουργός στο Τζάνειο ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες κολύμβησης πόλο Ολυμπιακού και Εθνικού.
Έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Βλαχάκος καλείται, σε αυτή τη φάση, να διαμορφώσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, προκειμένου να μπορέσει να «ισορροπήσει» απέναντι στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη, στο οποίο έχουν προσχωρήσει πολλά τοπικά στελέχη της Ν.Δ.
Από εκεί και πέρα, αναμένεται με ενδιαφέρον το πρόταγμα, που θα θέσει ώστε να γίνει επιλογή ψήφου από τους πειραιώτες και ιδιαίτερα πως θα σταθεί απέναντι στην υποψηφιότητα Γ. Μώραλη.
Ερωτηματικό παραμένει η ύπαρξη και άλλου ψηφοδελτίου από το χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, που προφανώς θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη… κούρσα των δημοτικών εκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις