Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ποιοί είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πειραιά με το Γ. Πατούλη

ί
Ανακοινώθηκαν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Πατούλη, τα πρώτα 50 ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού.
Η ανακοίνωση έγινε σε ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία ο κ. Πατούλης συνεχίζοντας την τακτική των «ίσων αποστάσεων» από τη Ρένα Δούρου και το Γιάννη Σγουρό είπε χαρακτηριστικά:
«Το κακό δεν ξεκίνησε για την Αττική το 2014. Αλλά πολύ πιο πίσω. Απλά το διάστημα 2014-2018  πήγαμε από το κακό, στο χειρότερο».
Για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, την οποία ο κ. Πατούλης προφανώς δεν θα θεωρεί ως μια περιοχή, που θα κάνει τη «διαφορά» υπέρ του από πλευράς ψήφων, όπως π.χ. θα θεωρεί ότι είναι ο βόρειος τομέας, οι πρώτοι υποψήφιοι, που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με την Athens Voice Online είναι οι εξής:

Μιχαήλ Ευθυμιάδης, επιχειρηματίας.
Νικόλαος Μονέος, έμπορος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας
Σταυρούλα Αντωνάκου, αθλήτρια, δημοτική σύμβουλος Πειραιά,
Σταύρος Βοϊδονικόλας, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, πρώην αξιωματικός του Λιμενικού
Νικόλαος Γαλανός, πρώην βουλευτής.
Ευαγγελία Γιαννακάκου, οδοντίατρος, πρώην δημοτική σύμβουλος Πειραιά
Σαράντος Ευασταθόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, μαθηματικός, ιδιοκτήτης του site  PIRAEUS PRESS

Να σημειωθεί ότι με το νέο εκλογικό νόμο δεν υπάρχει πλέον ως επικεφαλής Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος ορίζεται, πλέον, με απόφαση του Περιφερειάρχη ανάμεσα από τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.
Για τη Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε περίπτωση επικράτησης του κ. Πατούλη λέγεται ότι έχει ήδη «κλειδώσει» συμφωνία για ορισμός ως Αντιπεριφερειάρχη της κ. Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία και μεταπηδάει από το ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη σε αυτό της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Από τα άλλα ονόματα, που περιλαμβάνονται, μέχρι τώρα, στο ψηφοδέλτιο του κ. Πατούλη για την Π.Ε. Πειραιά, αίσθηση προκαλεί η συμμετοχή του κ. Γαλανού, προερχόμενου από το χώρο της Αριστεράς και μετέπειτα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος, έκπληξη προκαλεί η μεταπήδηση του κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα σε αυτό το ψηφοδέλτιο καθώς είχε εκφραστεί δημόσια για τη βούλησή του να συμμετάσχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη και η μέχρι τώρα θητεία του από θέσεις ευθύνης στο Δήμο ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και με σημαντικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις