Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ο συνδιοργανωτής (δήμαρχος Πειραιά) απουσίαζε από εκδήλωση στο μνημείο του Π. Φύσσα

@ (Σχόλιο) Την Παρασκευή 16/11 έφτασε στα μέσα ενημέρωσης ένα «Κοινό Δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και των Δημάρχων Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος».
Το δελτίο τύπου αναφερόταν σε μια «πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και των Δημάρχων Πειραιώς, Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος», σχετικά με της διοργάνωσης μιας «εκδήλωσης στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα (οδός Παύλου Φύσσα 60) από τους φασίστες της Χ.Α.».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/11 και παρακάτω διαβάζουμε ότι «παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης  ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος, Περάματος Γ. Λαγουδάκη, Κορυδαλλού Σταύρος Κασσιμάτης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ι.Σταμούλης και επίσης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι».
Ξαναδιαβάζουμε και πουθενά ο δήμαρχος Πειραιά. Δηλαδή ο ένας απ΄ όλους τους συνδιοργανωτές απουσίαζε; Και ποιος τον αναπλήρωσε; Κανένας;
Είπαμε προεκλογική περίοδος; αλλά τόσες αποστάσεις ο ένας από τον άλλον…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις