Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Άρχισε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας Πειραιά

Ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 13/8 ο διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός για τη σύσταση και την έναρξη λειτουργίας του «Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για την Γαλάζια Ανάπτυξη», που επιδιώκει να δημιουργήσει ο Δήμος Πειραιά.
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης, που θα συναφθεί με τον ανάδοχο είναι 1.800.000 € και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η δημιουργία του «Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για την Γαλάζια Ανάπτυξη», με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης, πληροφόρησης και εκπαίδευσης σε προηγμένες τεχνολογίες, παραγωγής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών σε μαθητές, σπουδαστές και νέους - εν δυνάμει επιχειρηματίες στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας, καθώς και η παροχή υπηρεσιών διάχυσης, ευαισθητοποίησης και εξοικείωσης της μαθητικής και επιχειρηματικής κοινότητας στις προηγμένες τεχνολογίες μέσα από σχετικές ενέργειες δημοσιότητας και δικτύωσης.
Το αντικείμενο της σύμβασης οργανώνεται στις ακόλουθες Ενότητες εργασιών:
• Ενότητα 1: Διασφάλιση Υποδομής Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη
• Ενότητα 2: Λειτουργία Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη
• Ενότητα 3: Ενέργειες Διάχυσης, Ευαισθητοποίησης, Δημοσιότητας για την Καινοτομία και τη Γαλάζια Οικονομία
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 36 μήνες. Κατά τη διάρκεια των πρώτων είκοσι οκτώ 28 μηνών θα παρασχεθεί το σύνολο των υπηρεσιών/ ενεργειών των Ενοτήτων 1, 2 και 3, ενώ κατά τους τελευταίους οκτώ μήνες, ο ανάδοχος θα έχει ως μοναδική υποχρέωση την παροχή της κτιριακής υποδομής στην Αναθέτουσα Αρχή για χρήση.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων μηνών της σύμβασης ο ανάδοχος θα πραγματοποιήσει όλες τις υπηρεσίες και ενέργειες για τη διασφάλιση της υποδομής του Κέντρου, κατά τους επόμενους 24 μήνες θα παρέχει τις υπηρεσίες λειτουργίας του Κέντρου, ενώ οι υπηρεσίες και ενέργειες διάχυσης, ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας θα παρασχεθούν κατά τη διάρκεια των πρώτων 28 μηνών.
Η διακήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί, στις 8 το βράδυ της Δευτέρας, στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και από τις 8 το πρωί της επομένης (Τρίτη 14/8) θα ξεκινήσει η υποβολή προσφορών με καταληκτική ημερομηνία την 21η Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00

@ Για να δούμε, το… πολυδιαφημισμένο Κέντρο τι αποτελέσματα θα φέρει; Εμείς πάντως κρατάμε «μικρό καλάθι»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις